Regulament concurs Home Brew


Regulament concurs Home Brew

Regulament Concurs Home Brew

Se poate inscrie in concursul Home Brew  orice persoana cu varsta de peste 18 ani, care nu activeaza in domeniul cafelei (nu lucreaza in coffee shop, prajitorie, distributie echipamente, etc) dar iubeste cafeaua.

Inscrierea in concurs se face pe baza de rezervare in limita a 16 locuri. Locul se confirma dupa plata taxei de participare in valoare de 100 lei. Inscrierea se face online, trimitand un e-mail la adresa alex@dosecafe.ro sau in Coffee Shop-ul Dose din Calea Dorobanti nr 56.

Pentru inscrierea prin e-mail este nevoie sa transmiteti urmatoarele date:

Nume

Prenume

Domiciliu

Serie si nr Buletin

Numar telefon

Adresa e-mail

Alte remarci daca e cazul

In cazul in care inscrierea  se va face in Coffee Shop-ul Dose va rugam sa solicitati formularul de inscriere de la bar.   

Taxa de inscrierea reprezinta participarea la concurs si include o punga de cafea 250 gr pentru pregatire.

Concursul va avea loc in data de 30 Septembrie 2017 incepand cu ora 10:00.

Validarea intrarii in concurs se face pe baza cartii de identitate, de aceea recomandam participantilor sa se prezinte intre orele 09:00 si 10:00.

Participantii pot veni cu echipamentele personale dar pot folosi si echipamentele puse la dispozitie de organizator. La proba FREE BREW participantii pot folosi orice metoda de brew preferata, isi pot aduce propriul echipament sau pot alege din echipamentele puse la dispozitie de organizator.

Pentru macinarea cafelei se va folosi doar rasnita Comandante, pusa la dispozitie de organizator.

Cafeaua folosita in concurs este prajita de Caffenation si va fi pusa la dispozitie de organizator. Nu se accepta o alta cafea. Toti participantii vor avea la dispozitie acelasi tip de cafea si aceeasi cantitate.

Desfasurarea concursului Home Brew 

Concursul Home Barista este format din: 3 runde eliminatorii si finala. In fiecare runda vor concura cate doi participanti. Acestia vor prepara cafeaua dupa metoda stabilita in runda respectiva, urmand ca juriul sa aleaga care dintre cei doi merge in urmatoarea etapa.

In finala vor ajunge doi competitori ce vor concura pentru titlul de Home Barista.

Desemnarea cafelei castigatoare se face de catre un juriu format din 3 membri. Acestia vor gusta din fiecare cafea si o vor alege pe cea care le-a adus mai multa satisfactie.

  • Echipamente concurs

Runda 1: FREE BREW – fiecare participant isi poate alege propria metoda de infuzie. Acesta poate veni cu propriul echipament sau poate folosi unul din echipamentele puse la dispozitie de organizator. Orice metoda de infuzie este permisa atat timp cat nu pune in pericol sanatatea lui si a celor din jur. Singura rasnita acceptata in concurs este Comandante Grinder si va fi pusa la dispozitie de catre organizator. Fiecare runda dureaza 10 minute, timp in care participantii trebuie sa pregateasca o cana de cafea. 

Runda 2: Participantii vor prepara o cafea prin metoda V60. Organizatorul va pune la dispozitie aparatul de brew, cantar, kettle, termometru, rasnita, cana, apa, cafea.

Runda 3: Participantii vor pregati o cafea prin metoda Aeropress. Organizatorul va pune la dispozitie aparatul de brew, cantar, kettle, termometru, rasnita, cana, apa , cafea.

Finala: Aparatul folosit in finala va fi anuntat cu maxim o saptamana inainte de concurs . Organizatorul va pune la dispozitie aparatul de brew, cantar, kettle, termometru, rasnita, cana, apa, cafea. 

READY 

SET 

BREW! 

@Dose Backyard

+ There are no comments

Add yours