CAFEAUA ARE UN NOU COMANDANTE


CAFEAUA ARE UN NOU COMANDANTE

Cine iubeşte cafeaua ştie cât de important e ca boabele de cafea să fie nu doar proaspete, dar şi bine măcinate.

O cafea de specialitate prezintă arome distincte, fiecare origine şi ferma având propriile caracteristici. Metoda de preparare ne ajută să obţinem potenţialul maxim din boabele atent prăjite, însă un factor foarte important în prepararea cafelei este măcinarea. Fiecare metodă şi fiecare reţetă are nevoie de un anume grad de măcinare al bobului pentru a putea infuza cafeaua în mod favorabil. O măcinătura uniformă ne ajută să extragem egal aromele din fiecare particulă de cafea şi astfel să obţinem bautura mult râvnită în fiecare zi.

râşniţa comandante

 

 

Comandante C40 (MKIII) Nitro Blade este o râşniţă manuală robustă, de înaltă calitate, care e şi performantă, dar impresionează şi prin design.

 

comandante grinder

 

E atât de eficientă că e ca şi cum ai avea în bucătărie ingineri germani care să-ţi pregătească boabele pentru o cafea perfectă. Cuţitele conice sunt create dintr-un aliaj inovator compus din oţel inoxidabil, tratat cu azot şi procesat printr-o metodă unică, ce conferă acestuia rezistenţă, durabilitate şi precizie.

Practic, boabele de cafea sunt măcinate în particule egale, ceea ce face ca băutura să fie una extrem de aromată indiferent de metoda de preparare aleasă. Comandante poate măcina boabele chiar şi pentru a extrage un espresso perfect. Cum nici noi nu am crezut de prima dată, vă aşteptăm să o încercaţi în Coffee Shop-ul nostru din Dorobanţi nr 56

 

COMANDANTE – O râşniţă manuală confecţionată manual

 

14680677_891492564288296_950440770851748007_n

 

Râşniţa Comandante C40 Nitro Blade este confecţionată manual, de meşteri din zona Bavariei. Bucăţile de oţel inoxidabil sunt prelucrate rând pe rând, apoi râşniţa este îmbrăcată manual în lemn de stejar.

Râşniţa realizată de meşterii artizani germani a câştigat de curând premiul ECT (European Coffee Trip) Best European New Coffee Product

În România puteţi vedea ce gust are cafeaua râşnită cu ajutorul Comandante C40 Niro Blade doar la DOSE CAFE. Aici veţi putea experimenta gustul unei ceşti de cafea pregătita manual de la râşnire până la infuzia finală.

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment